in

Смех!Смех! ПлачаПлача

Изгониха кучето на Байдън от Белия дом, хапело гардовете му

Любимото куче на президента на САЩ Джо Байдън получи червен картон и вече не в Белия дом,брато. Немската овчарка на име Командър не била от най-дружелюбните и често хапела охраняващите го агенти на Сикрет сървис. Известни са поне 24 подобни случая, съобщава Би Би Си, на които горе-долу вярваме.

Данните са на службата за охрана, показващи размера на напастта, която Командър предизвиква за президентските бодигардове. Документите са разкрити по закон за достъп до информация и са публикувани онлайн. В тях самоличността на засегнатите агенти не се разкрива, както и тактиката за охрана.

В тях се казва, че най-малко 24 инцидента с ухапване са се случили между октомври 2022 и юли 2023 г. При тях агенти на службата са били хапани по китката, предмишницата, лакътя, бедрото, кръста, гърдите и рамената.

Документите не показват задължително всички такива случаи, свързани с Командър, тъй като покриват само тези с агентите на Сикрет сървис, но не и с останалите служители на Белия дом и персонала в резиденцията Кемп Дейвид в Мериленд, уточнява агенцията.

Кефи ли те?

Катерица напълни телефонен стълб с жълъди (ВИДЕО)

Излезе трейлър на филма за Ейми Уайнхаус (ТРЕЙЛЪР)