in

Яко!Яко!

Настъпи истинска революция от любов с „Боб Марли: One Love”

В Деня на влюбените тръгна филм за посланика на любовта и мира, а неговото съобщение ехти по-силно от всякога с Боб Марли: One Love, брато. Режисиран от Рейналдо Маркъс Грийн, биографичният филм, изпълнен с убийствени парчета като No Woman, No Cry, Exodus, Redemption Song, Could You Be Loved и Buffalo Soldier, е прочувствен трибют към непреходното наследство на легендарния музикант, който по несравним начин улавя същината на неговия талант, идеология и дух.

Боб Марли: One Love празнува личния път и творчеството на великия изпълнител – от скромните му корени в Ямайка до международната слава, който вдъхновява поколенията с посланието си за любов и единство. За първи път ще имаме възможността да видим на голям екран силната история на Боб за преодоляването на трудностите и пътя, който се крие зад революционната му музика. Продуциран в партньорство със семейство Марли и с участието на Кингсли Бен-Адир в главната ролята и Лашана Линч в ролята на съпругата му Рита, Боб Марли: One Love гарантира, че животът му ще бъде отпразнуван по правилния начин.

Чрез архивни кадри, интервюта с близки и приятели и вълнуващи изпълнения ново видео зад кадър ни представя огромното влияние на Марли върху музиката, културата и света като цяло. Кадрите разкриват част от съвместните усилия, благодарение на които историята на Боб Марли оживява на големия екран, и ни представя лични семейни дискусии и разкази на снимачната площадка, които напомнят, че творчеството на краля на регето продължава да вдъхновява и обединява хората от различни поколения, преодолявайки границите на расата, националността и вероизповеданието. Непоколебимият му стремеж към обич, разбирателство и социална справедливост са в центъра на продукцията.

Кефи ли те?

Куче предотврати голям пожар по гениален начин (ВИДЕО)

Няма друга такава книжарница (СНИМКИ)