in

Яко!Яко!

Откриваме защо светът затихна с Нито звук: Ден първи (ТРЕЙЛЪР)

Това лято мълчанието е злато, защото от 28 юни Нито звук: Ден първи ни отвежда там, където кошмарът започна. Под умелата режисура на Майкъл Сарноски и по идея на утвърдилия се като един от най-забележителните таланти Джон Кразински третата част от поредицата обещава страховито и емоционално допълнение към прочутия хорър франчайз, което ще остави трайна следа не само във верните фенове на предишните два филма, но и в зрителите, които за първи път стават част от завладяващото кинопреживяване.

“Под прикритие” се завръща!

Поразителната предистория Нито звук: Ден първи ни пренася из оживените улици на Ню Йорк, където ставаме свидели на ужасяващите първи мигове от коварния пейзаж на едно общество на ръба на колапса и катаклизмите, които потапят света в тишина. Когато мистериозни създания със свръх обострен слух завладяват града, мълчанието се превръща в единственото средство за оцеляване. Несравнимата Лупита Нионг’о се превъплащава в ролята на Самира, която всячески се бори да спаси себе си и близките си насред настъпилия хаос. Героинята се изправя срещу суровата реалност, за да разкрие тайните, които се крият под повърхността. С опасност, дебнеща зад всеки ъгъл, тя влага цялата си смелост и енергия, за да надхитри смъртоносните хищници, които безпощадно вилнеят в търсене на следващата си плячка.

Ексклузивният трейлър ни отвежда право във вледеняващата кръвта атмосфера и само загатва за спиращия дъха екшън и напрежението, което ни очаква. От шумните нюйоркски улици до зловещата тишина, която сковава града, видеото поставя началото на разтърсващ разказ за непреклонността, саможертвата, неразрушимите семейни връзки и борбата за оцеляване, когато всичко се срива пред лицето на невъобразими изпитания. Приготвяме се за пътуване в мрака, където дори най-тихият звук води до необратими последствия…

Режисьор и сценарист на филма е Майкъл Сарноски. Филмът е по идея на Джон Кразински. Героите са създадени от Брайън Уудс и Скот Бек, а продуценти са Майкъл Бей, Андрю Форм, Брад Фулър и Джон Кразински. Изпълнителни продуценти са Алисън Сийгър и Вики Дий Рок. Актьорският съства включва Лупита Нионг’о (Черната пантераЧерната пантера: Уаканда завинаги, Междузвездни войни: Епизод IX – Възходът на Скайуокър, 12 години в робство), Джоузеф Куин (Странни нещаCatherine the GreatКлетниците), Алекс Улф (Опенхаймер, Джуманджи: Следващо ниво) и Джимон Хунсу (Нито звук 2Кървав диамантГладиатор).

Светът отново потъва в тишина с Нито звук: Ден първи от 28 юни само в кината.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Чехия №1 по порнозвезди на глава от населението, няма ни на картата

Камата празнува 58, Ал Насър му честити!