in

Смех!Смех!

Билетите за Суперкупата на България са в продажба

Eдна новина в понеделник ни развълнува особено, брато. Заглавието й ни донесе усмивки и известна доза иронични шигички. Сигурен съм обаче, че изгаряш от нетърпение не само да я прочетеш, но и да бъдеш на стадиона за мача за Суперкупата на България между отборите на Лудогорец и ЦСКА 1948, който ще се проведе на 10 февруари (събота) от 15:00 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

От понеделник (5 февруари) билетите за срещата са в продажба онлайн на Eventim.bgкакто и на всички каси на компанията и партньорските обекти – бензиностанции OMV, книжарници Orange, Технополис и Български пощи.

За двубоя ще бъде отворен Сектор „А“ на стадион „Ивайло“, като цената на билетите е 15 лева. Казваме всичко това, защото подобен спектакъл не бива да бъде гледан по телевизията, той трябва да се изживее.

Във Велико Търново билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim намиращи се в Туристически-информационен център (ул. Христо Ботев 5), книжарница Orange (ул. Христо Ботев 6), OMV (ул. Магистрална 12) и Български пощи (ул. Христо Ботев 1)

В Разград билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim в OMV (ул. Странджа), Технополис (бул. Априлско въстание 66), Български пощи (бул. Васил Левски 2 и бул. България 17)

Привържениците на ПФК Лудогорец Разград ще влизат от входове 1 и 2 (Западната страна на централния входна стадиона.

Привържениците на ФК ЦСКА 1948 София, както и всички останали фенове на футбола ще влизат от входове 3 и 4 (Източната страна на централния вход).

Кефи ли те?

“Под прикритие” се завръща!

Наслади се на този Pole Dance, брато (ВИДЕО)