in

Смех!Смех!

Мъж твърди, че той е измислил ВАР, ще съди ФИФА

Внимавай какви идеи имаш и на кого ги споделяш, брато. Ще се изненадаш неприятно голям процент от случаите. Следващият не е точно такъв пример, но пак го взимаме под внимание.

Мъж от Мадрид ще съди ФИФА и Кралската испанска футболна федерация заради системата ВАР, съобщи вестник АС. Франсиско Лопес е убеден, че идеята му за видео технологията е негова и са му я откраднали. Сефте!

“Системата ВАР беше проект, наречен “Футбол на 21-ви век”. Единственото, което са направили сега, е да му дадат друго име. Разработката е направена по мой проект. Регистрирах го в Общия регистър на интелектуалната собственост през 1999 г., а последващото му разширяване беше регистрирано през 2006 г.

Първият път, когато го изпратих на ФИФА, беше през 1999 г., а след това всяка година до 2007 г. Дълго време поддържах постоянен контакт с бившия рефер Хосе Мария Гарсия Аранда, дясната ръка на Виляр във ФИФА и един от лидерите на реферите на ФИФА“, каза Лопес пред АС.

Предстои съдът в Мадрид да реши дали използването на ВАР във футбола трябва да бъде спряно засега. В същото време Лопес иска 300 милиона евро от организацията.

Кефи ли те?

Синдромът на третия сезон на Моуриньо

Къде изчезна страницата на Brato.bg във Фейсбук?