in

Яко!Яко!

Излиза нов сериал от създателите на “Игра на тронове” (ТРЕЙЛЪР)

Време е за нов сериал, брато. Януари и февруари са месеци, в които може да си го позволиш. Предстои премиерата на 3 Body Problem на Нетфликс, който е дело на създателите на “Игра на тронове” Дейвид Бениоф и Ди Би Вайс и на сценариста на “Истинска кръв” Александър Ву.

Той е базиран на романа “Трите тела” на Лиу Цъсин, е антиутопична история, в която учени са мишена на мистериозна сила. Детективска история разкрива по-голяма заплаха за човечеството. 3 Body Problem дебютира на 21 март в Нетфликс.

Фестивалът SXSW обяви също, че в центъра на събитието ще бъде “Каскадьорът” (The Fall Guy) – екшън трилър на Дейвид Лийч с Райън Гослинг в главната роля. Филмът, в който участва и Емили Блънт, ще бъде пуснат на екран на 3 май от “Юнивърсал пикчърс”.

Фестивалът представи програмата си от игрални, документални и нискобюджетни филми. Сред акцентите е и режисьорският дебют на Памела Адлън Babes, с Илана Глейзър в ролята на самотна жена, която забременява от еднодневна връзка. На форума ще бъдат представени и документални филми за Даян Уорън, “Блек кийс” и за шотландската рок група “Могуай”.

Фестивалът започва на 8 март и ще продължи до 16 март.

Кефи ли те?

Скарлет Йохансон открадна шоуто на червения килим (ВИДЕО)

Куката призна: Охранявах Стоичков с калашник (ВИДЕО)