in

Яко!Яко!

Антъни Хопкинс: Не си за всички и не всички са за теб

Антъни Хопкинс е много повече от гениален актьор, брато. Той има усет за живота и е научил как да се наслаждава умело на всеки един миг от този живот. Следващите негови думи са тема за размисъл на старта на Новата 2024 година!

Антъни Хопкинс танцува на песен на “Дрейк”, предизвика Сталоун и Арнолд

“Пуснете хора, които не са готови да ви обичат. Това е най-трудното нещо, което някога ще трябва да направите през живота си и също така ще бъде най-важното нещо.

Спрете да водите трудни разговори с хора, които не искат да се променят. Спрете да се показвате пред хора, които не се интересуват от вашето присъствие.

Знам, че инстинктът ви е да направите всичко възможно, за да спечелите оценката на хората около вас, но това е импулс, който краде вашето време, енергия, психическо и физическо здраве.

Когато започнеш да се бориш за живот с радост, интерес и ангажираност, не всеки ще е готов да те последва на това място.

Това не означава, че трябва да промениш това, което си, това означава, че трябва да пуснеш хора, които не са готови да бъдат с теб.

Изключени ли сте, обидени, забравени или игнорирани от хората, на които отделяте от времето си, не правите услуга на себе си, като продължавате да им предлагате енергията и живота си.

Истината е, че не си за всички и не всички са за теб. Ето какво го прави толкова специално, когато намериш хора, с които имаш приятелство или взаимна любов.

Ще разберете колко е ценно, защото сте преживели това, което не е.

На тази планета има милиарди хора и много от тях ще намерите на вашето ниво на интерес и ангажираност.

Може би като спреш да се появяваш, няма да те търсят. Може би,ако спреш да опитваш, връзката приключва.

Може би,ако спрете да пишете съобщения, телефонът ви ще остане тъмен седмици наред. Това не означава, че си съсипал връзката, това означава, че единственото, което я поддържа, е енергията, която си дал само, за да я запазиш.

Това не е любов, това е привързаност. Това е да дадеш шанс на тези, които не го заслужават! Заслужаваш много повече.

Най-ценното нещо, което имаш в живота си, е времето и енергията ти, тъй като и двете са ограничени. Хората и нещата, на които отдавате времето и енергията си, ще определят съществуването ви.

Когато осъзнаете това, започвате да разбирате защо сте толкова притеснени, когато прекарвате време с хора, дейности или пространства, които не ви подхождат и не трябва да са близо до вас.

Ще започнете да осъзнавате, че най-важното нещо, което можете да направите за себе си и всички около вас, е да защитавате енергията си по-жестоко от всичко друго.

Направете живота си безопасно пристанище, където са позволени само хора “съвместими” с вас. Вие не сте отговорни за спасяването на никого. Не сте отговорни да ги убедите да се справят по-добре.

Не е твоя работа да съществуваш за хората и да им даваш живота си! Заслужавате истински приятелства, истински ангажименти и пълна любов със здрави и проспериращи хора.

Решението да се дистанцирате от токсични хора, ще ви даде любовта, уважението, щастието и защитата, които заслужавате. ”

Кефи ли те?

Романтиката има нови правила (ТРЕЙЛЪР)

„Първата поличба“ бележи зачеването на Антихриста (ТРЕЙЛЪР)