in

Смех!Смех!

Китайски президент чел книга на Божигол в 2 през нощта (ВИДЕО)

Валери Божинов е култов и това е вън от съмнение, брато. Но дори и нападателят може да бъде изненадан от нестандартни решения на хора от футбола. Такъв е случаят с президента на китайския Мейджоу Хака, в който игра нашият игра през 2017 година.

Пред “Код Спорт” бившият национал разкри, че е бил събуден в 2 часа през нощта, за да му чете книга. И това е напълно реална история.

„Вече заспивам и 2 часа през нощта ми звъни телефонът. Викам какво става? Президентът мистър Чао звъни. Казва ми, че трябва да отида, защото иска да ме види. Обличам се и отивам. Мистър Чао се опънал на един диван и държи книгата на Свен Горан Ериксон. Казва ми: „Сега ще ти прочета една глава и ще обсъдим“. Той чете на китайски, преводачът ми превежда на английски… То е 2 часа през нощта, мен ми се спи…Той чете половин час… И накрая ми казва „Tomorrow win”. Как „win”? Вие ме събудихте в 2 часа, сега е 3:30 – кога ще спя, сутринта имаме тренировка? Тези хора правят всичко на обратно”, разказа Божинов.

В откровен разговор за живота и кариерата си той разкри още за провален договор с Барселона, разказа за приятелството си с Жозе Моуриньо и сподели мнението си за битката за президентския пост на Българския футболен съюз. В неподражаемия си стил Божигол се върна и към неразказани до сега истории и забавни случки от своята кариера с играчи на Павел Недвед, Джиджи Буфон, Алесандро Дел Пиеро, Златан Ибрахимович и Робиньо.

Кефи ли те?

Божинов водещ на Нова година

Топ 10 трансфера на Юрген Клоп в Ливърпул