in

Яко!Яко! Смех!Смех!

Пет неща, които да направиш през 2024-та година

Пет неща, които да направиш през 2024-та година

Нова година, нов късмет, нов ти. Време е да започнеш на чисто, а какво по-хубаво да го направиш още сега, брато. Ако отлагаш всичко за утре, утре няма да дойде. Стегни се и давай смело. Всеки има нужда от ново начало. Ето, ние спираме да гледаме за n-ти път “Двама мъже и половина” от 1 януари. Спираме и да си искаме от Цецка, ще чакаме тя да ни потърси, защото после е по-сладко. Чети натам и знай, ние сме с теб!

Благодаря

Задължително казвай “благодаря” при всеки възможен случай, дори да няма нужда да го правиш. Човек трябва да бъде благодарен за всичко, което му се случва. Да, има и гадории, но си кажи “благодаря, ще се справя” и ще отнесеш проблемите като всеки отбор защитата на “Манчестър Юнайтед”. Шефът ти разписва болничния – благодарско, бос. Жената ти пуска – благодаря, Цецке. Катаджия те спира – благодаря за проверката. Бъди над нещата, стига се напряга от тъпотии.

Разхождай се

Малко по-често. Зарежи колата и включи крачкомера. Навъртай по 10 хиляди дневно и ще усетиш свежия тонус, който ще те залее. Сигурни сме, че имаш нужда от повече движение, дори да си сто кила. Сто кила дори го виждаме да се разхожда по центъра в София, та ти ли да не го направиш? Ще срещнеш яки Цецки в клинове, дори да е  -15 градуса и да трещи. А в колата, какво? Ще слушаш радио “Вероника” и ще се правиш на Доминик Торето? Мерси…

Разчупи

Теб самия, а не твоя кръст на десет минутни песни без текст, а само с барабани и кларинет. Идеята е да излезеш извън стандартните неща, които правиш от години. Опитай нещо различно, само не и ласки с представители на твоя пол. Ако не се вълнуваш от коли, опитай се да си ремонтираш колата сам. Ако пък те интересуват, направи нещо коренно различно, като да гледаш пчели. Яко е! Ако не се интересуваш от спорт, започни да гледаш Първа лига. Ако пък си фен, обърни внимание на някое първенство, на което рядко си обръщал достатъчно внимание. Иди на театър, чети или се запиши на народни танци. Разчупи се, стига си правил едно и също от както можеш да се пипаш сам.

Помагай

За всичко и на всеки, който те потърси за услуга. И го прави безкористно, без да очакваш нещо в замяна или връщане на услугата в последствие. Рано или късно всяка оказана от теб помощ ще бъде възнаградена. Не питай как, бъди човек. Ако все пак мислиш, че никой няма да ти се отблагодари, поне ще те запомнят с добро. Малко ли е?

Разкарай космите

Ние сме от Северозапада и трябва да знаеш, че огромна част от мъжете от този край имат обилно окосмяване. Виждал ли си родопско одеяло или по-точно цъфналите му крайща? Е ние сме така. Ако и ти се така, иди на епилация при нашите авери от DERMA-ACT. Ще станеш нов човек, а това е предостатъчно да започнеш ударно новата 2024 година. Жив и здрав, брато, и за много години!

Кефи ли те?

Най-доброто от интернет през 2023 (ВИДЕО)

Божинов водещ на Нова година