in

Яко!Яко!

Рачков: Знам защо “Господарите” приключиха (ВИДЕО)

Актьорът Димитър Рачков призна, че знае причината “Господари на ефира” да бъде свалено от ефир. Водещият на „Забраненото шоу на Рачков“ обясни, че е бил търсен от безброй хора, търсещи помощ, тъй като не вярват на институциите.

Стоичков наруши мълчанието си за БФС (ВИДЕО)

“Хората виждаха спасение в “Господари на ефира”. Радвам се, че сме помогнали на много хора. Не вярвах, че ще спре. Обществена тайна е, че причината е политическа. Не съм продуцент, а изпълнител. Средноинтелигентен човек съм и с 3 въпроса си давам отговор. Ако полиците бяха по-умни и прозорливи, нямаше да го спрат.”

„Много често не съм доволен от това, което правя. Не знам дали съм прав. Прибирам се вечер и почвам да анализирам цялото предаване. Има неща, които не ми харесват“, заяви актьорът в подкаста Код Спорт.

Рачков разкри, че е критичен към другите, но се е научил да се извинява.
„Критичен съм към себе си, може би съм критичен и към другите, но ако някой път прекаля – отивам и се извинявам. Няма значение дали е сценичен работник, осветител… осъзнавам грешката, отивам на следващия ден и казвам: „Съжалявам, вчера прекалих“. Адреналинът, който получаваш по време на предаване на живо, емоцията… някак си не мислиш. Възможно е да направиш грешки. После се чувствам тъпо, ако съм обидил някого“, каза още актьорът.

Целият разговор с Димитър Рачков в Код Спорт Подкаст продължава повече от час и половина и в него той говори открито за работата си с братя Халваджиян, нарушава мълчанието си за сценичната раздяла със Зуека и за първи път казва защо според него емблематичното предаване „Господари на ефира“ бе свалено от ефир.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Самотен врачанин се заигра с бутилка от Cappy и се озова в Спешното

Задава ли се нов “Сам вкъщи” с Маколи Кълкин? (ВИДЕО)