in

Яко!Яко! Смех!Смех!

Оферта за Коледа: Три дни в къщата на Добрия старец във Финландия (СНИМКИ)

Ако се чудиш къде може да отидеш за коледните и новогодишни празници, брато, и да похарчиш по-малко, отколкото на Банско или Пампорово, то ние имаме добра оферта. Всъшност, предложението е на пичовете от Airbnb, които ни канят за три дни в хижата на Дядо Коледа в Рованиеми, Финландия.

Ще може да четеш пощата на Дядо Коледа, която се намира в близост до къщата. Може да видиш какво е писала бившата, вероятно иска теб обратно в писмо, но може и да е костюм за садо-мазо. Нож с две остриета е.

„Гостите не само ще могат да спят в къщата на Дядо Коледа, но и ще надникнат зад кулисите на официалната пощенска служба на света по време на най-живописния период от годината“.

Желаещите да отседнат в къщата на Дядо Коледа могат да кандидатстват за ваканцията на сайта на Airbnb след 11 декември, а престоят ще се осъществи между 18 и 21 декември, става ясно от информация на сайта на платформата.

„Престоят в хижата на Дядо Коледа в Полярния кръг, сред магията на Финландия, не е просто почивка, а пътуване до сърцето на празничния дух“, казва Аманда Купълс, генерален мениджър за Северна Европа в Airbnb, пред CNN.

Кефи ли те?

Създадоха самовъзстановяващ се биобетон

Какво искаме за Коледа