in

Яко!Яко!

Водното оръдие – новият герб на БФС

Водното оръдие, взело дейно участие в протестите срещу БФС на 16 ноември се превърна в герб на футболната централа. За по-малко от две седмици то обиколи столицата на три различни локации заради страха на президенти и директори.

Първо бе на националния стадион “Васил Левски”, където влезе в употреба. Дни по-късно полицията го паркира пред стадион “Славия” за мач на младежите с Естония и заради слух за нови протести. На 27 ноември любимото возило на Боби и ко. бе пред базата на националния отбор в “Бояна”. и там не влезе в употреба.

Но пък Боби Михайлов подаде оставка. Това е добре, но ни малее. Трябва да си тръгнат още много хора начело с Емо Костадинов и Данчо Лечков. И други може, няма да е излишно.

“Първата победа е факт! – написаха от страницата, призоваваща за оставка на Боби Михайлов. – След безпрецедентното футболно обединение на феновете, Борислав Михайлов ПОДАДЕ ОСТАВКА
Разбира се, това не трябва да ни успокоява, защото тези няма да се предадат лесно. Следим всичко свързано най-вече със закони, съдилища, правомерни и не такива действия и ще ви информираме за всичко най-важно.
Сега очакваме дата за нов Конгрес, трябва да я обявят на 6 декември.
Браво на всички, които излезнаха по улиците на кървавия 16 ноември, заедно сме силни!
Молбата ни е към вас феновете, да се обърнете към клубовете си, да им кажете какво мислите и какво искате, защото на Конгреса гласуват те, а поставено лице, “следващият Михайлов” и този порочен кръг НЕ желаем!”

Кефи ли те?

Аааааааааа! Гарначо вкара гола на сезона в Англия (ВИДЕО)

Мъж без ток си донесе скара и си опече сандвич в офис на Енергото