in

Смех!Смех!

Денят на страшния съд за БФС

Настъпи ли Денят на страшния съд за БФС? От месец насам 16 ноември бе ограден в кръг в календара на футболния фен у нас. Именно тази дата бе избрана за протест срещу управлението на футбола ни. В уречения ден България посреща Унгария в последно домакинство на провалените отдавна квалификации за Евро 2024.

Твърде рано обаче гръмна чершовото топче и от страх управниците в “Бояна” призоваха за помощ своите дружки от УЕФА. Очакванията за пълен стадион срещу маджарите в знак на бойкот срещу БФС бяха обляни с леден душ, след като на страницата на футболния съюз изгря решение двубоят да се играе пред празни трибуни, след като получили съвет от Нион, че събитието е от рисков характер. Не на нас тия. Историята на футбола познава далеч по-напрегнати сблъсъци, които са се явявали продължение на войни и международни конфликти. И УЕФА е стояна настрани.

Сега у нас последва невиждан дори за родните стандарти цирк с локацията на квалификацията. София-Пловдив-Кърджали-София – Боби и сие се опитаха всячески да избягат от столицата, но бумерангът ги върна обратно на “Васил Левски” за радост на публиката.

В деня преди да настане протеста затишието може да означава много неща – фенове на “сини”, “червени” и всички останали клубове не бързат да бият тъпана. Ясно е, че тези на ЦСКА се събират още от 16 часа, но какво става с останалите? Да не се окаже накрая, че е много шум за нищо и протестът ще си остане празните стадиони по градовете. След няколко часа ще разберем.

ЛИНК КЪМ СЪБИТИЕТО!

Кефи ли те?

Кортни Кокс сподели легендарна сцена в памет на Матю Пери (ВИДЕО)

Как щяха да изглеждат актьорите, ако “Сопрано” беше анимация (СНИМКИ)