in

Яко!Яко!

Предисторията на „Игрите на глада“ разкрива произхода на злодея Кориолан Сноу

Изобщо не е било лесно на режисьора Франсис Лорънс да преобрази злодея Кориолан Сноу в убедителен главен герой за филма-предистория във франчайза „Игрите на глада“, действието на който се развива 64 години преди хитовите филми с участието на Дженифър Лорънс, съобщава Ройтерс.„Трябваше да измислим начин да накараме публиката да инвестира емоционално в героя, да застане зад него, да го подкрепя, да му съчувства“, обяснява Лорънс.

Изобщо не е било лесно на режисьора Франсис Лорънс да преобрази злодея Кориолан Сноу в убедителен главен герой за филма-предистория във франчайза „Игрите на глада“, действието на който се развива 64 години преди хитовите филми с участието на Дженифър Лорънс, съобщава Ройтерс.
„Трябваше да измислим начин да накараме публиката да инвестира емоционално в героя, да застане зад него, да го подкрепя, да му съчувства“, обяснява Лорънс.
„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ излиза по кината на 17 ноември и разкрива произхода на някои герои от предишните четири филма. Продукцията по-специално изследва пътя на президента Сноу към попечителството над жестоките игри, в които млади хора трябва да се бият до смърт.
Подобно на останалите епизоди, филмът-предистория се основава на роман на Сюзън Колинс, който излиза през 2020 г.
Възрастният Сноу от оригиналните филми се изпълнява от канадския актьор Доналд Съдърланд, а младата му версия в предисторията е изиграна от английския актьор Том Блайт.
Актьорският състав включва и забележителните актьори Вайола Дейвис в ролята на злодейката д-р Волумния Галия, Хънтър Шафър като Тигрис Сноу и Питър Динклидж като Каска Хайботъм.
В предисторията Сноу трябва да се подготви за 10-ите Игри на глада – състезание до смърт, като наставлява Луси Грей Беърд (Рейчъл Зеглър) от Окръг 12, от който произхожда и героинята на оригиналните филми и книги Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс). Сноу започва като наставник на Беърд с надеждата да подсили своите академични постижения, но следва поредица от събития, които отвеждат героя по заплашителния път на предателството.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

В коя държава живеят жените с най-големи гърди

Знаем кой ще е шампион във Висшата лига на Англия