in

Леброн Джеймс приключва с националния на САЩ

Баскетболистът Леброн Джеймс може би никога вече няма да играе за националния отбор на САЩ. Пишем това през сълзи, защото той е един от любимите ни играчи.

Колегите от Yahoo! Sports пишат, че Джеймс няма да играе за САЩ догодина в световното по баскетбол в Испания, а и не се очаква да играе на Олимпийските игри в Бразилия през 2016 г. Това разкрива пред тях самият Джери Коланджело – баш началник на баскетбола в САЩ. Джери даже добавя, че не смята да се моли на Леброн.

Леброн, който е играч на Маями Хийт, е играл на три олимпийски състезания за баскетболния отбор на САЩ, спечелвайки 2 златни медала и един бронзов. Много е голям, скача нагоре, а не надолу за разлика от българските баскетболисти, даже не ходи по дискотеки в Студентски град.

Според една от причините, поради които няма да играе вече, щял да си гледа децата. Според друга версия, 28-годишният играч е вече стар, а и през 2016 ще е минал 30-те.

Според нас обаче, Крал Джеймс е толкова добър, че го мразят и само си търсят причина да го оставят в миманса.

Говори се още, че на Олимпийските игри в Бразилия за САЩ няма да играят още 34-годишният Коби Брайън, на който ще му стърчи некрологът от джоба, 31-годишният Дуейн Уейд, 29-годишният Крис Бош и 28-годишният Крис Пол. Там станеш ли на 30, приключваш, а в България станеш ли на 30, тепърва започваш със спорта. И приключваш, докато не ти сложат на гърба кислородна бутила – да тичаш с нея. Нали бе, Тодор Стойков?! Нема отказване, брато.

Кефи ли те?

Странни факти за храните, ресторантите и известните марки

Тайните на Джейсън Стейтъм в залата