in

WTFWTF Смех!Смех!

Горчиво! Жена се ожени за доведения си син, вече имат две деца

Горчиво! Жена се ожени за доведения си син, вече имат две деца

Руската инфлуенсърка Марина Балмашева от години живее с доведения си син, след като изневери на съпруга си, брато.

37-годишната Марина Балмашева има две деца от Владимир Шавирин, който сега е на 23 години, след като първоначално беше омъжена за баща му Алексей Шавирин. С разбито сърце и изоставен, 47-годишният баща е оставен да се грижи за петте деца, които той и Марина осиновиха заедно.

Владимир е отгледан от Марина от седемгодишна възраст. През годините презреният Алексей даде няколко пламенни интервюта и изля мръсотията на нестандартния любовен триъгълник.

Алексей каза: „Те не се срамуваха да правят секс, докато бях вкъщи. Бих й простил изневярата, ако не беше синът ми… Тя тичаше към леглото на сина ми от спалнята ни, когато спях. След това тя се връщаше и лежеше в леглото с мен, сякаш нищо не се е случило.

Двойката живее в Краснодар.

В профила си в Instagram Марина описва Владимир като притежаващ „най-очарователните сини очи в света“. Въпреки това тя играе и ролята на родител, като му се кара, че е “тромав”, докато бута количката на дъщеря им, или го отхвърля, когато изглежда, че не може да се задържи на добре платена работа.

Балмашева изкарва парите си изцяло от социалните мрежи.

Тя също така разказа как е настояла за предбрачен брак, така че да запази всичките си пари и имущество в случай на развод с новия си съпруг.

Още много хумор в нашата втора книга “Как да оцелееш в България”. Виж я тук, брато!

Кефи ли те?

Фенове обсадиха апартамента, в който бе заснет “Приятели” (ВИДЕО)

Заслужава ли Меси “Златна топка” №8? (АНКЕТА)