in

Яко!Яко!

Свежо: Задава се комедия за най-слабия отбор в историята (ТРЕЙЛЪР)

Победоносна история за най-великата серия от загуби

С уникална смесица от остроумие, закачки и необикновена способност да вкарва искрица живот във всеки кадър Тайка Уайтити успя да създаде своя собствена филмова вселена, а от 29 декември екстравантният режисьор ни предлага възможност да посетим една по-топла дестинация с новата си комедия Гол за победа, базирана на невероятна истинска история.

Тук са “Убийците на цветната луна” с Леонардо Ди Каприо и Робърт Де Ниро

Гол за победа ни отвежда на пътешествие в света на националния отбор по футбол на Американска Самоа, който през 2001 г. претърпява опустошителна загуба от Австралия с 31:0 в квалификационен мач, превръщайки я в най-тежкото поражение в историята на Световната купа по футбол. С наближаването на Световното първенство през 2014 г. отборът е решен да пренапише съдбата си и наема своенравния холандски треньор Томас, изигран от талантливия Майкъл Фасбендър, който здравата го е закъсал и е принуден да приеме предложението. Заедно те се впускат в забележително приключение, изпълнено с екипна работа, преоткриване и много хумор.

Трейлърът ни хвърля директно в необичайната история за прошка и триумф. Хумористичното приключение успява да ни вдъхнови и накара да повярваме в силата на вторите шансове, като същевремнно доказва, че най-добрите спортни филми са за неудачниците. Наситено с огромна доза добро настроение, видеото напомня по очарователен начин за важното и красивото в живота.

Продуцент на Гол за победа е Тайка Уайтити, известен с уникалния си почерк и специфичния си стил. Талантът на Уайтити се утвърждава с блестящата му военна сатира Джоджо Заека. Този дързък шедьовър не само спечели сърцата на критиците и зрителите, но и му донесе „Оскар“ за най-добър адаптиран сценарий, затвърждавайки статута му на светило в киното. В царство, където се сблъскват смях и острота, където хуморът е средство за дълбоки сюжети, работата на Уайтити е свидетелство за трансформиращата сила на разказа и безграничното въображение на един от най-завладяващите таланти в индустрията. Той обединява сили с Джонатан Кавендиш и Гарет Баш, a изпълнителни продуценти са Анди Серкис, Уил Тенант и Катрин Дийн. Сред останалите продуценти са Майк Брет и Стив Джеймисън, режисирали документалния филм от 2014 г., по който е създадена продукцията.

В главната роля влиза Майкъл Фасбендър, носител на редица престижни награди и известен с ролите си на лейтенант Арчи Хикокс в Гадни копилета на Куентин Тарантино, Магнито в Х-Мен: Първа вълна и Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще, Дейвид в Прометей и др. Останалата част от звездния актьорски състав включва Елизабет Мос, позната от сериалите Момчетата от Медисън авеню и Разказът на прислужницата, Оскар Кайтли, Дейвид Фейн, Беула Коале, Лехи Фалепапаланги, Сему Филипо, Ули Латукефу, Рейчъл Хаус, Каймана и др.

Отбелязваме решаващия Гол за победа от 29 декември само в кината.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Когато Джоуи остана без Чандлър в “Приятели”

Фенове обсадиха апартамента, в който бе заснет “Приятели” (ВИДЕО)