in

Смех!Смех!

Хванаха куче да шофира, писаха акт на стопанина (ВИДЕО)

Словашката полиция публикува на страницата си във Фейсбук снимка от камера за засичане на скоростта, на която се вижда куче с отворена уста, седнало на шофьорската седалка на автомобил “Шкода”, предаде Би Би Си.

“Полицаите не можеха да повярват на очите си“, се казва в доклада. “Вместо шофьора, кафяво ловно куче се усмихна красиво на камерата.“

Варненка осиновила куче преди 8 месеца, оказа се чакал

Собственикът на колата твърди, че неговият домашен любимец на име Хавино внезапно скочил в скута му в този момент. Но полицията в село Щеруси, североизточно от столицата Братислава, каза, че снимката показва, че това не е така, тъй като камерата не е записала никакви внезапни движения в колата.

“Полицията го глоби на място за нарушаване на правилата за движение”, казаха от органите на реда.

Не е известно дали този фиш е издаден (на собственика на колата, а не на кучето му) за превишена скорост или за неспособността да бъде безопасно транспортиран домашен любимец в движещо се превозно средство. Полицията апелира шофьорите да гарантират безопасността на своите домашни любимци по време на движение.„Дори малко животно може да изложи живота и здравето ви на риск, докато шофирате“, предупреждават от полицията.

Кефи ли те?

Супершпионинът Аргайл ще засенчва Джеймс Бонд и Джони Инглиш (ТРЕЙЛЪР)

Мъж нахлу с кеф в участък с колата си, слушайки “Welcome to the Jungle” (ВИДЕО)