in

Яко!Яко!

Кой е арестуваният за убийството на 2Pac?

Има арест за убийството на 2Pac, брато. Нереално, но факт, все пак не говорим за родната полиция. Тя такива престъпления не разкрива, защото е опасно. Но сега сме тук за друго.

Кой е арестуваният за убийството, датиращо от 7 септември 1996 г? Неговото име е Дуейн Дейвис – бивш главатар на банда, известен като Кийфи Ди – е бил арестуван вчера сутринта. По-късно през деня голямо жури в щата Невада му е повдигнало обвинения в убийството на Тупак.

Арестуваха мъж за убийството на 2Pac

Ройтерс определя това развитие като пробив в разследването на случая, който е бил знаков момент в развитието на рапа. Дейвис, който сега е на 60 години, отдавна призна, че е бил в колата, от която е стреляно по Тупак. В същото време в книга, издадена през 2019 г., той твърди, че се е намирал отпред, а изстрелите са били произведени от човек, седящ отзад, отбелязва Франс прес.

Въз основа на нови елементи от разследването, което е напреднало бързо това лято, прокуратурата обаче смята, че е много вероятно именно Дейвис да е отговорен за убийството на Тупак.

Обичан от феновете си, но мразен от политиците, заради своите песни, които възхваляват насилието и омразата към жените, рапърът често се забъркваше в неприятности и прекара голяма част от последните две години и половина от живота си в съда, затвора или болници, отбелязва Ройтерс. Той бе прострелян смъртоносно, докато караше към нощен клуб, след като бе гледал с приятели мача за световната титла по бокс в тежка категория при професионалистите между  Майк Тайсън и Брус Селдън бой в Лас Вегас.

Тайсън победи и отпразнува успеха си с Тупак малко преди покушението. Рапърът спечели редица музикални награди, а по света са продадени над 75 милиона копия от негови албуми. През 2017 г. Тупак бе приет посмъртно в Залата на славата на рокендрола.

Кефи ли те?

Мачовете по телевизията в събота

Супершпионинът Аргайл ще засенчва Джеймс Бонд и Джони Инглиш (ТРЕЙЛЪР)