in

Смех!Смех! ПлачаПлача

Боби, това са нашите фаворити за нов селекционер

Пак се намираме в средата на квалификации и пак търсим нов селекционер, брато. Черна гора ни би два пъти за няколко месеца. Би ни и Иран в контрола, изобщо тупат ни всички, които имат късмета да играят срещу нас.

Не е виновен Боби! Не е виновен и Гонзо (примерно). Виновен е треньорът, както винаги. Тук сме със списък с потенциални нови селекционери. Г-н Михайлов, отпийте и решете.

Русев от кеча

“Русев удря! Русев мачка!” Така крещеше българският кечист Миро в Щатите, брато, а всички трепериха от него. Да треперят сега Сърбия и Унгария! Няма как да не си респектиран от такъв човек, има и опит в чужбина, което винаги се е смятало за добро качество у нас. С две ръце сме за един такъв избор. Човекът е от Пловдив, демек градски на Гонзо, а това също е важно в България и най-вече в БГ футбола. Не го знаем какво прави в момента, но вярваме, че е отворен за една такава кауза. Нещо като благотворителност се води, защото ще помага на спортисти в неравностойно положение.

Г-н Божков

Има много опит във футбола г-н Васил Божков. Беше начело на ЦСКА, беше начело и на Левски. Това е като да си бил с майка и дъщеря – голям шлем. Сега той отново е в България след краткия престой в Дубай. Би било добре да надгради във футболно отношение и да застане начело на трикольорите. Сигурни сме, че ще намери начин да мотивира футболистите да бият по-често. Даже сме убедени в това.

Коцето

Бате Коце е голям бохем, а такива хора могат да влезнат най-лесно под кожата на футболистите. Ще си къркат по време на лагерите, а после – каквото стане. Поне сме сигурни, че пресконференциите ще са култови, а песните в съблекалнията – от сърце. Коцето ще премести тренировъчната база в Студентски град, за да се пести от таксита. Ще върне и настроението в отбора. С две ръце се кълнем, че резултатите при него ще бъдат по-добри от при бат Младен Кръстаич. То по-лоши и не може.

Костадин Костадинов

Може да натурализира руски играчи и да обижда националите на “фашисти”, за да ги надъха. Умее да пее народни песни, така че и този момент може да мотивира момчетата. Надяваме се обаче да не пуска и като резерва Цончо Ганев, защото зализани си имаме така или иначе. Нужно е Възраждане на националния ни отбор. С Костя то е напълно възможно.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Монк се завръща на екран за един последен случай

Българин скочи от панелка с парашут (ВИДЕО)