in

Яко!Яко!

Време е за футболно шоу със световни звезди

Голям мач предстои, брато. И той ще се играе в центъра на София. В сряда от 17 часа на националния стадион “Васил Левски” на терена ще стъпят отново имена като Христо Стоичков, Красимир Балъков, Наско Сираков, Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров и редица други.

Срещу себе си ще имат за съперни Рой Кийн, бивш капитан на Манчестър Юнайтед, бившият защитник на “червените дяволи” Неманя Видич и легендата на Селтик Хенрик Ларсон. Треньор на тима ще е Мартин О’Нийл, водил отбори като Лестър, Селтик, Астън Вила, националния отбор на Ейре.

Всички те ще бъдат част от “Мача на Надеждата”, организиран от фондацията на Стилиян Петров. Приходите ще бъдат дарени на онкологични отделения в български болници. Датата също не е случайна – 6 септември. Националният празник фигурира върху екипите – върху номерата на тениските е прокламацията на княз Александър I Батенберг, с която той се обявява за “княз на Северна и Южна България”. Така се отдава почит на Съединението на България, празникът, на който ще се състои мачът. И се съчетават битките за единна България и тази за живота на онкоболните.

Билети все още има, а ако отидеш на стадиона, както ще направим ние, ще можеш да видиш някои големи имена от футбола, а също и да подкрепиш благотворителна кауза. 

<

Кефи ли те?

Прототипът на Дракула вероятно е бил веган

Смешно: Вратар хвана една дузпа три пъти (ВИДЕО)