in

Смех!Смех!

Бой прекрати градското дерби между Металург и Миньор в Перник (ВИДЕО)

Срещата за излъчване на представител на Пернишка област в турнира за Купата на България между местните Металург и Миньор не завърши, тъй като на терена нахлуха феновете на “жълто-черните”, брато. Това се случи пет минути преди края на редовното време при резултат 1:0 за Металург, който се състезава в четвъртото ниво на футбола – “А” областна група и поради тази причина беше и домакин на двубоя, предават колегите от Sportal.bg.

Металург, който също имаше подкрепа от трибуните, игра доста ентусиазирано в срещата и логично се възползва от една от головите си възможности преди почивката и откри резултата. Гостите от Миньор опитаха всичко по силите си, за да изравнят, но до 85-ата минута това не се случи. След това обаче футболист на Миньор получи червен картон, което още повече изнерви гостуващата агитка. Ядосани, привържениците на “чуковете” решиха да потърсят друго решение на случая и прескочиха оградата, навлизайки на терена, като потърсиха физическа саморазправа със страничния съдия, атакуваха и някои от привържениците на Металург, а бутилки минерална вода хвърчаха из терена. Съдията нямаше какво да направи и прекрати срещата.

Предстои БФС-Перник да се произнесе по случая, но най-вероятно ще присъди служебна победа 4:0 на металурзите. Представителят на област Перник ще играе още баражи за определяне на отборите от Югозападната зона за същинската част. Общо шест регионални представители в тази Зона ще спорят за четири места.

Източници от агитката на Миньор разкриват, че след като техния отбор напълно се провали дори и при наличието на нов собственик, миньорци ще пречат на всички пернишки отбори да се състезават и ще бойкотират проявите им.

Забавлявай се с нашата книга “Как да оцелееш в България”. Виж я тук, брато!

Кефи ли те?

Санти Касорла показа, че футболът не е само пари

Великата песен, с която Божков обяви, че се прибира в България (ВИДЕО)