in

Яко!Яко!

Щастието си има име – Мария

Имаме сериозен повод да пием до дъно, защото екипът на Brato.bg продължава да се разраства. Фонд заплата не се увеличава, защото не се полагат такива, но не така стоят нещата с разходите за памперси и пелени (това нали не беше едно и също).

Щъркелът (евалата, тате, ти…всичко) донесе блага вест на нашия авер Дани Йорданов и неговата прекрасна половинка Марина. Щастието си има име – Мария, което е символ на силата и постоянството. Не разполагаме с подробности като тегло и размери, но от сигурен източник научихме, че става въпрос за най-хубавото бебе в АГ Болница д-р Щерев. На лечебното заведение благодарим от името на нашия приятел, тия неща се ценят все повече.

Защото Дани за нас е повече от приятел, а неговата Мария вече е и наша. В днешно време е трудно да имаш читави приятели, а още по-трудно е да срещнеш такива със статут на брат по съдба. И като казахме брат – не сме такива по кръв, но по всичко останало сме и ще бъдем. Честито щастие, Дани! На теб и твоята Марина! Щастието е щастие, когато е споделено. Наздраве!

Кефи ли те?

10 Points
Upvote Downvote

Колосалната оферта към Мбапе: 80 хил. евро на час

Голямото лятно НАМАЛЕНИЕ е тук, брато!