in ,

Смех!Смех! Шит!Шит! Яко!Яко!

Какво може да те издъни на първа среща?

Какво може да те издъни на първа среща?

Лято е, слънцето пече и въпреки че все още няма нов музикален хит за сладолед, по-важното е, че хормоните стабилно друсат всичко и все! Именно заради това шансът да ти се отвори е много, много голям. Ти трябва да си подготвен и това е причината да ти споделим какво може да те издъни на първа среща. Чети, снимай с телефона или направо принтирай и слагай в джоба при самотния ти кондом от седми клас.

Бившата

Никога не говори за бившата пред бъдещата нова. НИ-КО-ГА! Първо е много тъпо, второ – показва, че още не си я забравил, и трето – никой не го вълнува защо, какво и как. Гледай смело напред, защото миналото не носи чок-чок, а само спомени за него. А който гледа назад, не помпа напред! Мъдро и вярно.

Давай го лежерно

Един вид не се хвърляй на Цецката, с която си в момента, като герой на Ди Каприо на спасителен пояс. И двамата знаем, че ако го направиш, ще глътнеш стабилно вода и всичко приключва. Не прави планове за далечното бъдеще, разбери първо тя какво иска и се адаптирай по нея. Ако търси романтик, ти си такъв. Ако си пада по хард нещата, вдигаш две ръце и казваш: „Най-после намерих сродна душа“. Ако ти каже, че пък не търси нищо сериозно, директно се събличаш. Не, последното го пропусни, искаме да видим дали четеш внимателно. Просто изглежда отчайващото, колкото и да я сърби. Бъди лежерен, не нетърпелив, като дете в детски магазин. Знаем, че сравнението е не уместно, но ти пък четеш съвети за възрастни от сайт със съмнително съдържание, така че всичко е ок.

Черпи

Бъдещо кандидат-гадже се черпи задълже, брато! Слабо е да изядете 10 кебапчета с картофена салата и лютеница за гарнитура, да изпиете по пет водки, да изпушите две наргилета и да искаш да си делнете сметката. После няма как да очакваш да ти пусне. Покажи й, че си над финансовите параметри, а пък ако се загаджите, лесно можеш да я вътриш с по 20 кинта седмично за залози в интернет казино. Вярвай ни, от личен опит ти го казваме.

Алкохол

Не я напивай, брато. Ако си мислиш, че като я напоиш като крава, стояла цял ден на припек и подушила студената течаща вода, после ще може да подскача по теб, жестоко се лъжеш. Веднъж така напихме една яка Цецка, която ни беше в кърпа вързана. Както се казва, топката се търкаляше по гол линията и чакаше само да я бутнеш във вратата, но ние се оказахме по-големи каръци и от Ицо Йовов. Цецката се опи и заспа, а ние, колкото и да сме долни, не го правим с трупове. Именно от това искаме да те предпазим, освен ако не си некрофил. А ти не си, нали? Нали?

Космите

Разкарай гривата тип „Симба пасти да яде“, защото днешните Цецки не искат да плюват къси и къдрави пасмарлаци, брато. Гадно и гнусно е, разбери. Дори Кристиано Роналдо, който може да има всяка, не си позволява да има косми по себе си. Ти не си толкова известен, едва ли и ще бъдеш, но това не означава, че не можеш да се поддържаш в нормален вид. Ако се чудиш къде да махнеш космите, веднага те пращаме в DERMA-ACT. Най-добрите в лазерната епилация, брато! Като отидеш, кажи им, че си наш човек и ще получиш обслужване, като за Роналдо. Гарантираме!

Кефи ли те?

ВИДЕО: Една яка песен на Елвис Пресли, с която те поздравяваме

Пияна спря влака Варна-София, заради шише водка (ВИДЕО)