in

Яко!Яко!

Всичко, което знаем за втори сезон на Tulsa King

Кратки, но съдържателни епизоди, Екшън, хумор и Слай. Това представлява сериалът Tulsa King, брато. В него Силвестър Сталоун играе току-що освободен от затвора мафиот, който е пропилял последните си 25 години зад решетките, но си е мълчал без да предаде останалите.

Животът след четвърт век е твърде различен – светофари, които говорят, смартфони, Гугъл. Има и още. Останалото ще научиш от поредицата, чийто първи сезон включва 9 епизода. Големият въпрос е дали се задава сезон 2?

В сайта The Digital Fix научихме, че такъв ще има. Той трябва да излезе през 2024 година, а от Paramount са потвърдили новината. Евала. Медията разкрива още, че Терънс Уинтър, филмов продуцент, няма да вземе участие в продължението, тъй като има различия със своя колега Тейлър Шеридън. Останалото се очакла да си е така – главните герои ще продължат да радват със свеж хумор и някоя друга екшън сцена. Изглежда обаче, че снимките ще се проведат в нов щат, тъй като сериалът не е подал повторно заявлението си до Филмовата и музикална служба на Оклахома. Причината е, че актьорите не се наслаждават на работата в екстремното време на щата. Другото е, че засега поне няма информация да са започнали снимките за сезон 2. Засега толкова, ако имаме нова информация, брато, ще споделим. Честно!

Кефи ли те?

“Ювентус” привлече сина на Крум Бибишков

Задава се нов кино шедьовър на Скорсезе