in

ПлачаПлача WTFWTF

Той изяде 62 хотдога за 10 минути (ВИДЕО)

Той е истински герой, брато. Неговото име е Джоуи Честнът. Не ти говори нищо, нали? Нормално, все пак е шампионът по ядене на хотдози, а не футболист на Ман. Сити. Братото защити титлата си в своята дисциплина, а титлите са му общо 16 за последните 17 години. Направи го, след като погълна 62 хотдога за 10 минути, предаде Ройтерс.

Гръмотевичната буря на мястото на събитието на нюйоркския остров Кони Айлънд не се е отрази на 39-годишния Честнът. Второто място бе за Джеф Еспър от Оксфорд, Масачузетс, който дори не се доближи до постижението на шампиона с “едва” 49 хотдога.

Честнът не успя да подобри световния си рекорд – 76 хотдога – който той постигна през 2021 г. И все пак, изчислено бе, че е погълнал 18 414 калории, 1129 мазнини, 682 протеини. Веднага се намери някой, който да попита, дали това може да направи и ChatGPT. Трудна работа, а? Традиционното 10-минутно състезание, наподобяващо карнавално зрелище, излъчвано по ESPN, започва през 1980 г., когато печелещите хапваха по девет хотдога.

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Новият тим на Меси с феноменален гол в последната минута (ВИДЕО)

“Ювентус” привлече сина на Крум Бибишков