in

Смех!Смех! Яко!Яко!

Отборите, които да поканят Божинов за треньор

Новината, че Валери Божинов учи за треньор предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, брато. Веднага се запитахме кой ще бъде първият отбор, който ще потърси Генерала, за да го ангажира. Списъкът със заподозрени е дълъг, а ние излагаме нашите доводи.

Хит: Божинов измисли нов уникален поздрав (ВИДЕО)

КТП Котка (Финландия)

Малко коте? Този отбор е идеален за Божинката, който вече има готов слоган за клуба. Валери пък разполага с богат опит зад граница, но като играч не е бил във Финландия, странно, нали? Е, ето, че може да поеме към Скандинавия все пак, но вече в качеството на наставник, за да застане начело на КТП Котка. Генерал, Мяу!

ФК Пуебла (Мексико)

В списъка е само заради името, което със сигурност ще допадне на Божинката. Слабост са му малките котета и големите завоевания, а Пуебла звучи някак мръснишки. В случая няма нищо общо, но това той не го знае. Шшш!

Националният отбор на България

С Младен Кръстаич няма да стане, ясно е. Трябва да е българин при това с опит в националния. Валери е нашият човек. Камата тръгна за треньорството именно от националите, защо същото да не се случи и с Божи86? Само той може да намери начин да мотивира Жилет малък, сладък и останалите. Сигурни сме, че първата му повиквателна ще е за Валери Божинов-джуниър. Това ще е голям хит, честно!

“Левски”

На “Герена” винаги е турболентно. Сега е Николай Костов, но дали ще изкара цял сезон, това не можем да гарантираме. Фактите са такива, че за повече от десетилетие само Станимир Стоилов успя да се задържи една пълна кампания начело на “сините”. По някакво съвпадение обаче сега Божинката кара стаж на “Герена” и попива от Костов. Стигне ли се до рокада, той ще бъде идеалният кандидат, все пак е бил футболист няколко пъти, сега трупа опит като треньор, познават го всички на стадиона. Да не забравяме, че в отбора все още е и Николай Михайлов. Пъзелът се нарежда все повече и повече.

Кефи ли те?

Китай построи летище в облаците (ВИДЕО)

Да хвърлиш ласото, докато те гледат рибки (ВИДЕО)