in

Смех!Смех! Шит!Шит! ДГДДГД WTFWTF

Ало, УЕФА, кой натопи така безпочвено българите за съблекалнята в Литва?

Ало, УЕФА, спите ли? Или сте във ваканция? Спешно някой да поеме много сериозен и конспиративен случай – кой натопи така грозно националния отбор на България за кочината в съблекалнята им след мача с Литва? КОЙ?

Първите заподозрени са домакините, защото ги е яд, че изпълнихме над 20 ъглови удара и стреляхме повече от тях. Не спечелихме, но това не е от значение, пак боли, нали? Защо така грозно и маниполативно обясняват, че сме показали неуважение към тях, каква е тази злоба, къде отиде гостоприемството?

„Явно гостите не очакваха такъв изход от срещата, а след мача не липсваха разправии в съблекалнята на българския отбор. В крайна сметка българските национали оставиха хаос в съблекалнята на чисто новия стадион“, написа сайтът 15min.it, публикувайки въпросния колаж.

После излезе Георги Иванов-Гонзо и загатна за световна конспирация. Прав е, човекът, литовците са невъзпитана нация и винаги са ни дразнили с това, че веднъж им казват Латвия, друг път Литва. Объркващо е!

Искаме да попитаме и кой наливаше с алкохол селекционери и ръководители на БФС в предишните години? Кой накара Боби Михайлов да си подаде оставката, а после да се върне сам след година и половина в отпуск? Кой го принуди да си тръгне и от мача с Косово с джип през пистата и да финтира журналистите? Много въпроси, нали?

Ако все пак е вярно, че националите са направили тази кочина в съблекалнята, моля да ги извините, вероятно са били в еуфория от спечелената точка и прекъснатата серия от загуби. А може би са придобили тези навици от БФС, там наистина е хаос.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

10 години без Джеймс Гандолфини

Уникалната радост след гол със задна ножица, но попарена от ВАР (ВИДЕО)