in

Смех!Смех!

Кристиано Роналдо вече струва “жълти стотинки”

Първо искаме да направим едно уточнение – не сме тук, за да се заяждаме с феновете на Кристиано Роналдо, брато. Най-малкото защото те са тънкообидчиви и злобни като самия него. И все пак попаднахме на статия, която показва спада в цената на футболиста през последните години.

Роналдо твърди, че първенството на Саудитска Арабия скоро ще е в Топ 5

И това е напълно разбираемо, все пак той вече е на 38 години, а освен това играе в първенството на Саудитска Арабия за “Ал-Насър”. И все пак е интересно да се проследи как се котира носителят на 5 отличия “Златна топка”. Към момента може да си го позволи дори “Лудогорец”, ако Домусчиев се напъне така, както напъва съдиите. Португалецът струва 15 млн. евро, според авторитетният немски сайт Transfermarkt.

На свой ред Onefootball направи интересна съпоставка между цената на футболиста сега и най-високата му – през 2018. За този период от 5 лета сума е спаднала с цели 105 млн. евро. Докато още бе в “Реал” (Мадрид), той струваше 120 милиона.

Втората му най-ниска цена датира от началото на 2005 година, когато тепърва навлиза в големия футбол, вече като футболист на Манчестър Юнайтед. Тогава той струва 18 млн. евро. Напълно логично някой ще попита колко пък струва сега Лионел Меси. Имаме отговор на този въпрос – 45 млн. евро. Той обаче отива със свободен трансфер в “Интер” (Маями), след като изтече договорът му с ПеЕсЖе!

Кефи ли те?

-3 Points
Upvote Downvote

Грилийш на кирка по време на празненствата на “Сити” (ВИДЕО)

Яко дерби на старта на новия сезон във Висшата лига