in

Смех!Смех!

Култово: Фенове на “Наполи” върнаха част от колата на Спалети (ВИДЕО)

Днес Лучано Спалети е големят любимец в Неапол, брато. Целуван и прегръщан от познати и непознати, а името му стои редом до това на недосегаемия в града Дон Диего. Треньорът осигури първа титла на “Наполи” след 33-годишна болезнена пауза, изпълнена с много падения на клуба.
Преди по-малко от 2 години всичко бе твърде различно на стадион “Диего Армандо Марадона. С пристигането си в Неапол, треньорът се сблъска с темпераментните фенове на тима. Колата му бе открадната, но не заради модела й! Тя бе Фиат Панда. Плакат пред стадиона даде да се разбере, че инцидентът не е случаен.
“16-10-21: Спалети, ще ти върнем “Панда”-та, само си тръгни. Подпис: Крадците”.
Отговорът му тогава бе лаконичен: “Дали ще приема сделката? Да видим в какво състояние ще ми върнат “Панда”-та. Ще проследя и километража, да видя колко са навъртяли. И е важно всички CD-та на Пино Даниеле да са си на мястото! Иначе – никаква сделка!”
19 месеца по-късно част от агитката си направи майтап с Лучано. На сбогуване, тъй като наставникът си тръгва от “Наполи”, той получи специален подарък от тифозите. Какъв? Виж в следващото видео.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Мия Халифа отиде на море (СНИМКИ)

Защо Меси избра “Интер” (Маями) пред “Барса”?