in

Смех!Смех! ПлачаПлача

Как да оцелееш, ако си космат

Тегаво е, брато. Ядеш, падат косми в супата. Задуха и дигнеш ципа, откъснеш цяла щипка руно. Отидеш на плаж, стоиш с тениска, за да не ти се смеят, а като влезеш във водата, спасителите надуват свирката, защото си мислят, че си влязъл с родопско одеяло във водата. Мъка, мъка…

Знаеш обаче, че за всичко имаме решение, така че чети внимателно и настръхвай, защото после няма да остане и едно косъмче по теб.

Тиксо

Лично изпитан метод, към който сме прибягвали веднъж, но болката я помним и до днес. Просто ни свърши колата маска и трябваше да довършим започнатото, заради предстояща военна комисия. Та се обезкосмихме с тиксо или по-точно си направихме кола маска без кола маска. Не знам дали си чувал как вият котките, когато са разгонени. Ние издавахме подобен звук в продължение на седмица след процедурата. Тиксото го отлепваше едно гадже, след което се разделихме, защото бяхме припаднали и малко пуснали жълто по гащите от болка. Оправданията, че човек в кома не може да си контролира тялото, не ни помогнаха.

п.п. Вземи си безцветно, за да видиш, че върши работа!

Фолио

Ако ще готвиш на току-що забита Цецка, едва ли ще искаш да попадне снопче космарлаци в болонезето. Какво да правиш? Увиваш се целия във фолио, барабар с веждите. Направи си само дупка, за устата, за да има от къде да дишаш. Много е важно да не правиш резки движения, че ще се изпотиш. Капчиците под могат да потекат по теб и да предизвикат кихане, което е още по на зле. Направиш ли го, фолиото така ще се пръсне, че косми ще има из цялата кухня. От опит казваме, че после ще ти трябва горелка, пожарна и майстор. Точно в този ред, запомни го!

Хвани си момиче от село

Момичетата от село нямат такива претенции към обезкосмяването. Те са свикнали да спят на китеник и да се завиват с родопско одеяло, ако разбираш накъде бием. Твоят космат гръб не би я стреснал, а същото важи и за гърдите. Ще ти вика на галено Мечо или Стамат, защото й напомняш на кавгазката овчарка, която е гледала на двора като дете. Момичетата от село знаят и бабини илачи за обезкосмяване и е много вероятно да ти намаже космите с мед и билки, а после с едно дърпане да те превърне в новородено. Не ни слушай, говорим глупости, това си го измислихме току-що.

Горелка

При някой братоци космите са жилави като сезал за бали. Тогава е крайно неприятно, но все пак имаме решение и за този проблем. Най-добре е да вземеш бензиова горелка. Да, точно тези, за които се сещаш и с които с пърлят прасетата. За по-сигурно се втрий с нафталин, за да подпомогнеш възпламенителния процес. Така ще си сигурен, че няма как да не замирише на опърлено, минимум. Трябва да ги борим тези косми, няма как!

Лазерна епицалия

Най-добрият вариант, който можем да ти предложим е този с лазерна епилация, брато. Нашите приятели от клиники Derma-act ще се погрижат това да стане бързо, ефективно и разбира се, безболезнено. Най-якото е, че ще се отървеш от космите веднъж завинаги. Обади се, запази си час и действай! После да почерпиш!

Кефи ли те?

Колко бира погълна Джак Грийлиш след финала в Шампионска лига? (ВИДЕО)

Новото футболно чудо на Раниери