in

WTFWTF

ШОК! Тарантино платил 10 000 долара, за да лиже краката на жена

В Холивуд има също толкова маниаци, колкото и на Централна гара, брато. Доказано е. След Кевин Спейси, сега и Куентин Тарантино се оказа, че има своите странности. Известни са, но не им е простено.

Оказа се, че режисьорът е е платил над 10 000 долара на жена, за да ближе ходилата ѝ, пише “Daily Mirror”. Намерихме статията, оказа се така, поне по думите на британската медия. Подобен слух датира отдавна в светските среди, а той е свързан с фетиша на режисьора на “Криминале” към дамските крачета. По-внимателните допълват, че в някои от най-известните му филми има близки кадри на женски ходила.

Тайната му сега разкри и служител в клуб, който бил на по-висша длъжност. По думите му, негова колежка е получила зашеметяваща петцифрена сума, за да бъдат близани краката ѝ от носителя на “Оскар”. Нашият поискал VIP стая за целта. В подкаста “Get in the Car”, Lowlife разказва, че Куентин поискал танцьорката с “най-големи гърди” и “най-сочни задни части” да се присъедини към него в стаята, като Lowlife не разкрива кога и къде се е случило.

“Той седна, тя се накани да съблече горнището си, но той стана и я хвърли на дивана и започна да събува обувките ѝ една по една. И след това ближеше долната част на краката й, смучеше пръстите ѝ”, разказа служителят, станал свидетел на сцените на монитор за видеонаблюдение. Всичко продължило около 30 минути. За финал допълва, че краката на жената изглеждали като “сини сливи”. Ние сме чао!

Кефи ли те?

Моуриньо причака на паркинга съдията от финала (ВИДЕО)

За децата на 90-те: „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ (ТРЕЙЛЪР)