in

WTFWTF Смех!Смех!

Пиян опита да убеди полицаи, че кучето му е шофирало

Комбинацията от алкохол и шофиране никога не води до нещо добро, брато. Постави си го като цел никога да не те се случва да прибягваш до този начин на прибиране към вкъщи след запой. Факт е, че се случват и нелепи неща по света и у нас.

Новото гадже на Григор Димитров (СНИМКИ)

Мъж, заподозрян в шофиране под въздействието на алкохол, се опита да стовари цялата вина върху кучето. Полицейското управление в град Спрингфийлд (да, същият като в Семейство Симпсън) написа във Фейсбук, че в неделя служители на реда са спрели превозно средство, което се е движело с 84 км/ч в зона с лимит от 50 км/ч.


„Шофьорът се опита да смени мястото си с кучето, което беше на пътническата седалка, докато полицаят се приближаваше към него“, обясниха от районното управление. „След това мъжът излезе от страната на пътническото място на превозното средство и заяви, че той не е шофирал“.

Когато полицията е попитала заподозрения дали е употребил алкохол, той избягал, изоставяйки както превозното средство, така и домашния си любимец. Бил е заловен на няколко метра по-късно.

Неидентифицираният шофьор е заподозрян за ръководене на МПС в нетрезво състояние и е обвинен в съпротива при ареста.

„Кучето беше предадено на познат на шофьора, който да се грижи за него, докато стопанинът му е зад решетките“, уточниха от  местната полиция. Срещу кучето няма повдигнати обвинения и то е пуснато на свобода.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Сафрона за геймърите (ВИДЕО)

Вдигаме „Моята голяма луда гръцка сватба 3“ този септември само в кината