in

Яко!Яко! WTFWTF Смех!Смех! ПлачаПлача Шит!Шит! ДГДДГД

Честито да ни е, брато!

Много важни дни за нас

Тези дни са изключително важни за нас като администратори на най-големия мъжки сайт в България, брато. Чувстваме се специални и има причина за това.

Знаеш, че не шикалкавим и веднага ще ти кажем. Миналата седмица се навърши точно 1 година от издаването на книгата ни “Как да оцелееш в България”.

Няма да ти казваме колко хиляди продажби има, за да не завиждат лошите. Но искаме да ти кажем, че направихме няколко представяния пред публика и хумористичният ни труд се приема доста добре.

Толкова добре, че в момента СИЕЛА не е готова с допечатка на бройки. Има някакви бройки по книжарниците все още. В момента сме отправили запитване до нашите партньори и издатели кога читателите ще могат да закупят книгата ни.

Само за една година тиражът многократно претърпя допечатване. Благодарим за интереса. Искаме хората да знаят, че книгата ни има една претенция – да няма никакви претенции. Това е забавно и леко четиво. То няма да се изучава в училище. Вярваме, че човек има необходимост да разнообразява. Горди сме също, че ни пишат и разни пичове, които никога не са чели през живота си, а това е първият им път.

Припомняме със снимки какво беше дебютното събитие.

Да сме ти живи и здрави!

Кефи ли те?

Мачовете по телевизията в събота не са нищо особено

Not Safe For Work
Click to view this post

Новото гадже на Григор Димитров (СНИМКИ)