in

Смех!Смех! ПлачаПлача WTFWTF

Шофьор убеждава полицаи, че е потомък на Амон Ра

Ползвал се и с протекциите на английската кралица Елизабет Втора, която наричал “баба Ели”

Светът полудя, брато, а България не прави изключение. Шофьор от Пловдив стана хит в социалните мрежи, след като новина за проверка при шофиране. Братото направил впечатление на униформените, тъй като колата му криволичела. При проверката той обяснил на полицаите, че е потомък на египетския бог Амон Ра, сътрудник на британските служби МИ-5 и под протекциите на английската кралица Елизабет Втора, която наричал “баба Ели”. Това се е случило на 3 юни 2021 г., когато тя все още беше жива.

Всички тези обяснения били изговорени максимално несвързано, като цяло водачът се държал неадекватно и бил тестван за упойващи вещества. След това униформените твърдели, че резултатите били положителни за опиати, но тестът така и не бил приложен при материалите по разследването, а той отказал да даде кръвна проба, пише “24 часа”.

В крайна сметка бил изправен пред съда по обвинение в шофиране след употреба на дрога, но е оправдан и от районните, и от окръжните магистрати, защото тестът липсва, а показанията на полицаите за наркотиците, за които е отчетена положителна проба, се разминават. Решението на Окръжния съд е окончателно. В крайна сметка тези за смях са полицаите, а не потомъкът на Амон Ра, нали?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

20 стабилни причини да си направиш лазерна епилация, брато!

Футболист вкара 4 гола и си взе бира при смяната (ВИДЕО)