in

Яко!Яко! WTFWTF Смех!Смех! ПлачаПлача Шит!Шит! ДГДДГД

Направиха бира, забранена за хора под 70-годишна възраст

Шокирани сме, брато. Отваряй и чети да се шокираш и ти.

Beck’s създава бира, забранена за пиячи под 70 годин. Остаряването е задължително, но порастването не е задължително. Прочети го пак.

С най-новата бира на Beck’s Brewery партито започва едва когато сте на 70 години. Пичовете са направили лимитирана серия бира Beck’s 70+ за напредналите вкусове на зрелите пиячи. Интересното е, че на тези на възраст 69 и по-малко е забранено да го купуват.

Бирата се предлага в Бразилия. Специализираната формула е по-горчива от обичайния пилзнер, тъй като се адаптира към по-голямата устойчивост на по-възрастните хора към тръпчивите вкусове.

За да популяризира напитката, Beck’s Brewery пусна кратък филм, пародиращ известна сцена от филма Superbad. Там възрастен човек се идентифицира с документ, когато се опитва да купи Beck’s 70+, докато неговите непълнолетни приятели гледат в очакване.

Beck’s 70+ има за цел да напомни на младите по душа, че животът все още може да бъде вълнуващ в напреднала възраст. Бирата е в основата на инициативата на марката за насърчаване на стареенето, показвайки, че всичко е свързано и че всяка възраст има чар.

Кефи ли те?

Клоп се контузи при радост (ВИДЕО)

ChatGPT бил по-съпричастен към пациентите от лекарите