in

Смех!Смех!

Играчите на “Тотнъм” връщат пари на феновете след 1:6

Историческият срам за “Тотнъм” има своята цена. През уикенда “шпорите” за пръв път пуснаха 5 гола в рамките на едно полувреме при 1:6 от “Нюкасъл”. Невижданото крушение взе жерва, а клубът махна и временния треньор Кристиан Стелини. Сега и играчите ще поемат своята отговорност. Освен, че се извиниха на гостуващите привърженици, те ще им върнат парите за билети.

Бивша играч на “Юнайтед” обяви банкрут

“Като отбор разбираме разочарованието и гнева ви, не бяхме добри – написаха в обръщение футболистите на “шпорите”. – Знаем, че думите на са достатъчни в ситуации като тази, но повярвайте ни – от загуба, като тази, боли. Оценяваме подкрепата ви, вкъщи и навън, и искаме да върнем парите на феновете ни на “Сейнт Джеймсис Парк”. Знаем, че това няма да промени това, което се случи в неделя и ще направим всичко възможно да се реваншираме срещу Манчестър Юнайтед в четвъртък, когато отново вашата подкрепа ще означава много за нас. Единствено заедно можем да продължим напред”.

3000 феновете на “Тотнъм” подкрепяха тима си в Нюкасъл, но те напуснаха демонстративно трибуните в 22-рата минута, когато отборът му губеше в резултата с 0:5. Жалко, че у нас няма подобна практика. В противен случай много играчи щяха да обявят фалит или щяха да сведат до минимум излизанията по дискотеки и наргиле барове…

Кефи ли те?

ВИДЕО: Скиор пропада в глетчер

Скарлет Йохансон и Том Ханкс ни отвеждат в Астероид Сити (ТРЕЙЛЪР)