in

WTFWTF Шит!Шит! Смех!Смех! ПлачаПлача

Новата на Пике се оказа трансджендърът Естебан

Новата на Пике се оказа трансджендърът Естебан

Бившият футболист на Барселона Жерард Пике и новата му приятелка Клара Чиа Марти се превърнаха в основното вдъхновение на медиите след разкриването на връзката им, брато. След като реши да напусне Шакира и двете им деца, синовете Милан и Саша, футболистът постоянно е обект на обществени критики.

В последните часове, в социалните мрежи врят около темата, че приятелката на 36-годишния Пике – 24-годишната студентка Клара Чиа Марти, е трансджендър жена, пише bTV.

Според наскоро публикувано видео в Тик Ток, русата Клара е родена като мъж, затова е предприела много смела стъпка да смени пола си. Твърди се, че Пике знаел за това от самото начало и дори помагал финансово на Клара да завърши трансформацията.

Според испанските медии физическата й трансформация е започнала, когато е била на 12 години, а истинското ѝ име е Естебан.

Във видеозаписите, които заляха интернет, има и предполагаеми снимки на Клара, когато е била мъж, като отново се споменава синът на Жерард – Милан, който разкри това публично по време на живото предаване в профила на майка си – колумбийската певица Шакира, на която футболистът изневери именно с фаталната Клара.

Има мнозина, които вярват, че това е истина и свидетелстват, че някога Клара е изглеждала съвсем различно.

Забавлявай се с нашата втора книга, брато. Виж я тук!

Кефи ли те?

Мъж направи 3206 лицеви опори за час

Чудовищата съществуват! „Торбалан“ се прокрадва в кината