in

30 актьора от “Сопрано”, които починаха по време и след сериала

Този материал не е един от най-веселите ни, но е начин да отдадем заслуженото на актьорите, изиграли по страхотен начин своите персонажи във великия сериал “Сопрано”. Няма да те лъжем, че много по-късно започнахме да гледаме поредицата, но удоволствието е същото.

Легендарен джип на Тони Сопрано обявен за продажба

Тъжно е обаче да разбереш, че и стари, и млади си отиват без време. Най-ярък пример е този на Джеймс Гандолфини, изиграл емблематичната роля на Тони Сопрано. Актьорът си отива на 51 години по време на ваканция в Рим. Случва се през лятото на 2013 година. Той обаче далеч не е най-младият от поредицата, който не е между живите..

Джон Кастело се самоубива още през 2008-а, докато други си отиват от свръхдова, инфаркт, а най-често от рак. Майката на Тони Сопрано в поредицата Ливия (Нанси Марчмард) умира преждевременно още по време на сезон 3, докато боледува едновременно от емфизема и тумор.

Добрата новина – към датата на публикуване на тази статия, Доминик Кинезе, изиграл Джуниър, все още е на крак, брато. А има 92 лета зад гърба си. Евала. Пускаме ти тук едно видео, в което ще видиш всички актьори от “Сопрано”, които вече не са между нас. Ако пуснеш сълза, не е срамно, този сериал е велик.

Кефи ли те?

Българинът в златната среда по размер на “краставицата” (КАРТА)

Най-лудият тъч във футбола (ВИДЕО)