in

Яко!Яко! WTFWTF

Задържаха полицай с над килограм и половина марихуана

Тук сме с дневна доза БГ новини, брато. Тази не е от най-изненадващите, но все пак е любопитна. Столичен полицай е задържан заради притежание на 1,5 кг марихуана, съобщиха от МВР. Арестът е извършен след разследване на дирекция “Вътрешна сигурност” в МВР. Служителят е 27-годишен, следен е и задържан след сделката. Той работи в отдела за специални полицейски сили в София.

Със заповед на директора на Столичната дирекция на вътрешните работи е започнало дисциплинарно производство. По-късно от прокуратурата информираха, че колата на полицая е била спряна за проверка, докато пътувал от Перник към София, а откритото количество наркотик е над 1,8 кг. Досъдебното производство е образувано от следовател още в момента на претърсване на автомобила. Полицаят остава в ареста за 72 часа, а прокуратурата ще иска постоянния му арест.

В края на миналата година полицаите признаха, че тестовете за наркотици са неточни, след като започнаха да проверяват и тях. Е, с тази подробност, че от 10 години използваха именно него при проверки. Както и да е, и други скандали имаше с униформените в последно време, ама не ни е работа да ги припомняме.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Франция забрани на държавните служители “Тик Ток, “Туитър” и “Инстаграм”

ВИДЕО: Гмуркач показа какво се случва, ако счупиш яйце на 12 метра под водата