in

ПлачаПлача

Смърт и провали след края на сериала „Всички обичат Реймънд“

Американският сериал “Всички обичат Реймънд” е един от най-популярните ситкоми, брато. Гледаме го и сега, когато седнем за вечеря, защото новите ситкоми са пълна скръб. Приключенията на героите му се излъчват от 1996 до 2005 г. Към днешна дата той е придобил култов статус, но актьорите, изпълнили главните роли, рядко се появяват пред публика, а някои от тях вече не са сред нас. Особено трагичната е история на един от близнаците от сериала, който си отива твърде рано.


64-годишният Рей Романо се превъплащава в главния герой. Актьорът има роли в сериали като “Мъже в криза”, “Родители и деца”, “Хвани хлапето” и “Винил”. Единственият скандал, свързан с името му, се случва, докато играе Реймънд, когато останалата част от актьорския състав на шоуто разбира, че той печели много повече от тях. Романо се договаря за хонорар от 1,8 милиона долара, което по едно време го поставя начело в списъка на най-добре платените телевизионни актьори.

Патриша Хийтън, която играе телевизионната съпруга на Рей Дебра, също продължава да се снима след края на поредицата. Тя се появява в сериалите “По средата“, “Завръщане в Ню Йорк“, “Versailles” и “Caroline’s Second Act”, а също така играе значима роля в комедията “Mom’s Night Out”. През последните години тя пълни медийните колони с консервативните си възгледи, срещу които мнозина в САЩ негодуват и това коства актьорските й ангажименти.

Робърт Бароун, любимецът на мнозина, е изигран от 62-годишния Брад Гарет, който след сериала продължава да гради кариера в Холивуд, давайки гласа си в анимационни филми като “Рататуй”, “Много заплетена история” и “Кристофър Робин”. Снима се още в сериалите „Самотни родители“, „До смърт“ и „Живот с родители“. Той пише и мемоари, в които говори за развода си с Джил Дивен, с която са женени 8 години.

Дорис Робъртс, която играе Мари Бароун в сериала, започва кариерата си през 50-те години, но най-голяма слава печели именно с ролята на майката на Реймънд и свекървата, която си пъха носа във всичко, за което получава четири награди „Еми“. Участва е още в сериалите “Жега в Кливланд” и “Отчаяни съпруги”, а зрителите я помнят и с ролята й във филма “Коледна ваканция“. Дорис умира през април 2016 г. на 90-годишна възраст. Питър Бойл, който играе бащата на Реймънд Франк в сериала, също вече не е сред нас. Бойл си отива от този свят през декември 2006 г. на 71-годишна възраст от сърдечно заболяване.

Най-трагична е историята на един от близнаците от сериала, изигран от братята Сойер и Съливан Суитън. През април 2015 г., когато е само на 19 години, Сойер е намерен мъртъв в дома на родителите си в Тексас, след като посяга на живота си. Братята Суитън спират да се снимат след края на сериала през 2005 г.

Взето от Trud.bg

Кефи ли те?

Ан Хатауей: Последният ми махмурлук продължи 5 дни

В залата с Ивет Лалова (ВИДЕО)