in

Яко!Яко!

Топ жребий в Шампионска лига – Пеп срещу “Байерн”

Жребият в Шампионска лига за четвъртфиналите е изтеглен, брато, стана си страшно. Някои от най-добрите отбори се изправят един срещу друг. А ако се наредят картите, на полуфинал може да има сблъсък “Милан” срещу “Интер”. Е, първо да разкажем какво се случи в Нион, където екипът на Brato.bg НЕ беше.

Акцентът на четвъртфиналите със сигурност ще е завръщането на Пеп Гуардиолав Мюнхен. Седем години, след като напусна “Байерн”, испанският специалист ще изведе “Манчестър Сити” срещу бившия си клуб. С баварците той игра три полуфинала в турнира на богатите, но така и не достигна до заветния финал, след като все испанци препречваха пътя му.

Победителят от двойката “Байерн” – “Сити” ще се изправи срещу този измежду “Реал” и “Челси”. За втора поредна година двата тима се изправят в тази фаза на елиминациите. В предходния сезон “белия балет” елиминира “сините”, а по-късно триумфира за 14 път с трофея след 1:0 над “Ливърпул” в Париж.

На свой ред Серия А може да се гордее с факта, че със сигурност ще има представител на полуфиналите. Фортуна отреди “Милан” и “Наполи” да се изправят един срещу друг. По всяка вероятност това ще е сблъсък между настоящия и бъдещия шампион на Италия. На свой ред “Интер” отново гостува в Португалия, но този път на “Бенфика”. Тимът на Симоне Индзаги се разправи с “Порто” по трудния начин, докато “орлите” от Лисабон разбиха “Брюж” с общ резултат 7:1.

Кефи ли те?

Да вкараш на “Арсенал” от центъра (ВИДЕО)

Ливърпул съгласни да продадат Мо Салах на европейски гранд за 80 млн.