in

Смех!Смех!

ChatGPT ни препоръча да си купим Golf

Записахме се с ChatGPT, брато. Това е онзи чатбот, за който младите говорят в момента. Сцепихме го от въпроси, карахме го да ни разказва вицове, да ни даде 5 причини да имаме любовница, а също и да стане част от екипа на Brato.bg. Тая информационна щайга обаче отказа на последните ни две желания.

Да потрошиш Ферари за 400 000 долара в гората (ВИДЕО)

Затова го попитахме каква кола да си купим до 10 000 лева. Разбира се, ние не разполагаме с тази сума, не ни мисли за богаташи, но все пак искахме да видим дали ще ни препоръча нещо с АГУ. Отговорът бе повече от изчерпателен. Прилагаме го без редакторска намеса. Нека се черви за начина му на изказ.

Изборът на кола зависи от много фактори, като например предназначението на автомобила, размера на семейството, предпочитанията за марка и модел, както и състоянието на пазара за употребявани автомобили. При бюджет до 10000 лева има много възможности, но трябва да се има предвид, че по-евтините модели най-вероятно ще имат по-висока проходимост и разход на гориво.

Ето няколко предложения за коли, които може да намерите в този бюджет:

  1. Volkswagen Golf – популярен модел с добра проходимост и надеждност. Лесно се намират употребявани автомобили в този ценови диапазон.
  2. Ford Fiesta – компактен автомобил с добро качество на изработката и ниски разходи за гориво.
  3. Toyota Yaris – малък автомобил с изключителна надеждност и много добри показатели по отношение на разхода на гориво.
  4. Opel Corsa – друг компактен автомобил, който може да бъде намерен в този ценови диапазон и е известен с доброто си качество на изработката.
  5. Peugeot 206 – още един популярен модел, който може да бъде намерен в този бюджет. Разполага с добри характеристики по отношение на управлението и комфорта.

Тези са само няколко от много възможни варианти. Винаги е добре да се направи сравнително изследване на пазара, за да се намери колата, която най-добре отговаря на индивидуалните нужди и предпочитания.

Кефи ли те?

Да потрошиш Ферари за 400 000 долара в гората (ВИДЕО)

СНИМКА: Допуснаха гаф в хитовия сериал “The Last of Us”