in

WTFWTF Смех!Смех!

В Индия прегръщат крави на Свети Валентин

На 14 февруари в Индия прегръщат крави, брато. Правят го по изричната препоръка на местното правителство заради Деня на Свети Валентин. Целта  е популяризиране на индуистките традиции.

Бордът за благосъстояние на животните към Министерството на животновъдството, млечната промишленост и рибното стопанство обяви в сряда, че прегръщането на крави носи емоционално богатство и изключително голямо лично и колективно щастие.
Вярващите индуисти почитат кравата като свещено животно. Според тях западните празници са срещу традиционните индийски ценности.

Как се оцеляваше в пунктовете на Еврофутбол едно време

През последните години консервативните индуисти обикалят магазините в индийските градове, горят картички и подаръци и се държат предизвикателно към двойките в ресторантите и парковете. Според крайните индуисти Денят на свети Валентин популяризира свободните сексуални контакти. Консервативните политици определят борбата срещу празника като утвърждаване на индуистката идентичност.

Младите и образовани индийци празнуват Деня на свети Валентин с партита и размяна на подаръци. Политическият анализатор Ниланджан Мукхопадай определи искането за прегръщане на крави като “абсолютна лудост”.

Кефи ли те?

Свети Валентин или Трифон Зарезан?

Намериха дете, играло на криеница, в друга държава