in

Коя е идеалната жена за Кание Уест?

Kanye-West

Рапърът Кание Уест заяви, че не е готов да се ожени за телевизионната звезда Ким Кардашиан, пише Mirror, цитиран от actualno.com. Звездната двойка наскоро се сдоби с дъщеричка, а по време на бременността на телевизионната звезда се заговори за предстоящата им сватба.

Сега обаче стана известно, че рапърът няма намерение поне засега да се жени за майката на детето си.

Според него подобна стъпка не е добра идея. Той обаче подчертава, че обича двете жени в живота си.

Екипът на brato.bg предлага на американския изпълнител 3 българки, които ще му паснат под венчилото. Оженисебе!

Сашка Васева

Абе, кво е тва USB между очите й?

Сашка е основоположник на чалгата у нас. Ще са идеалната двойка, защото ше си помагат в музиката. Романтичната им история ще бъде обаче досущ като клиширан по*но филм – едрогърда блондинка и къдрав цветнокож с дебели джуки. Сашка ще му помага с бийтовете, ще му дава идеи, а защо не и един ден Кание да изпее чалга песен и да измести Борис Дали от сърцата на българските поп-фолк фенове.

“Може ли да се забрави Кание, първият обиииичан мъж…

Истински човек обиииичаааммм в живота си веднъъъъж”

Искра Фидосова

Г-о-р-ч-и-в-о!

Не, не се подиграваме на дебелите хора, даже много ги уважаваме. Бивша гимнастичка, според клюките в Монтана, Искра е идеалната нежна половикна за рапъра Кание Уест. Ще има баунс, ще има белиденс, ще има парти. Кание да не се прави на луд, а да я вземе в Щатите, тя вече няма работа в ГЕРБ, така че може да помага на политическите опоненти на Барак Обама, работейки за самия него.

Люба Кулезич

Баба ти ли кво знае?!

Този ГИЛФ ще вкара тва пикливо черно човече в правия път. Ще го пляска всяка вечер, защото с приятелчето му Джей Зи друсат херинга и пушат ХАШтагове.

Идеален вариант за Кание Уест би било и някое момиче от село. С очи вакли, с вежди като пиявици, кожа – като мляко, снага – кат черница. Ще му намерим булка на момчето, щом Ким с голямото дупе не го радва!

Кефи ли те?

Ненормални забивки в басейна (ВИДЕО)

Впечатляващи кино трансформации (Част първа)