in

WTFWTF Смех!Смех! Яко!Яко!

Мъж инсценира смъртта си, искал да види колко ще дойдат на погребението му

Въпросът за истинските приятели и тези, които ни обичат, винаги е стоял отворен, брато. Питаш се колко ли наистина държат на теб, а някои ситуации ти показват, че бройката не е особено впечатляваща. Нещо такова се опита да провари и 60-годишният бразилец Балтазар Лемос. Нашият фалшифицирал смъртта си, за да стане свидетел на погребението си. Звучи безумно, но има някаква логика.


Мъжът работил като церемониалмайстор и през живота си извършил стотици погребални церемонии. Балтазар обаче забелязал, че някои от мъртвите са изпратени в последния им път само от едва няколко души, докато на погребенията на други се събират стотици хора.

Монаси се биха със снежни топки в Италия (ВИДЕО)

Семейството на мъжа било шокирано от новината, а един от племенниците му се втурнал в болницата, за да разбере какво се е случило. От персонала на лечебното заведение обаче казаха, че нямат информация за хоспитализацията на Лемос. Приятели на мъжа вече започнали да споделят трагичната новина в социалните мрежи, изказвали съболезнования и питали за причината за смъртта.

Те не получили обяснение, но били информирани за часа и мястото на възпоменанието и погребалната церемония. На 18 януари близки и приятели на мъжа се събрали в малък параклис в родния му град, за да се простят с него. Става все по-крипи, нали?

Изведнъж гласът на Лемос се чул в залата, а много от присъстващите започнали да плачат. Помислили, че той е записал прощалната си реч предварително. Няколко мига по-късно вратите на олтара се отворили и „живият покойник“ се появил пред гостите. Присъстващите били потресени и не знаели как да реагират.

Веднага след като Лемос обяснил, че е инсценирал смъртта си, гостите го обвинили в безсърдечие за „нелепата шега“. На свой ред Лемос признава, че не е искал да нарани близките си, но това бил единственият начин да разбере кой ще го оплаква след смъртта. Очевидно е имал някакви съмнения към част от присъстващите.

Сега вече сме сигурни, че на истинското му погребение бройката ще бъде далеч по-редуцирана. Първо, защото някои все още ще са обидени, а други няма да вярват, че наистина се е гътнал. А на твоето погребение колко души ще дойдат, брато?

Кефи ли те?

Нощният влак София-Варна закъсня с 8 часа

Мотивиращо: 4-годишният Джокович по пътя към големите мечти (ВИДЕО)