in

Смех!Смех! WTFWTF

Той мразеше тренировки, затова си татуира плочки

Да направиш плочки не е никак лека задача, брато. Не ни питай откъде знаем. Нашият опит  ни доведе до многогодишни мъки – от понеделник до петък фитнес, от петък до неделя – бири. И този омагьосън кръг ни осигури единствено срам, защото хората продължаваха да повдигат вежди, когато им споделяхме, че от години се потим в залата.

Да заличиш татус “Цецка” (ВИДЕО)

Е, Себастиан така и не се реши на тези усилия. Англичанинът без да крие признава, че е твърде мързелив за упражнения, но не се отказва от желанието си да има плочки. И това го отведе при Дийн Гънтър – татуист от Манчестър. Артистът се погрижи неговият клиент да се сдобие с това, което генетиката отказваше да го награди – изразени коремни мускули, но от туш.

Процесът отне 2 дни на татуиста, който призна, че се е съгласил, защото му звучал забавно. Но Себастиан трудно издържал първия час под иглата и бил готов да се откаже. Все пак успял да устои на болката и с малко почивки довършил започнатото, защото в противен случай щеше да е дори по-нелепо от това…

В Derma-Act могат да се опитат да заличат подобен татус, а могат да ти предложат и нещо по-добро – мускулно скулптуриране. 

Кефи ли те?

-2 Points
Upvote Downvote

Ретро: Топ забавна реклама с Новак Джокович (ВИДЕО)

Десертът, който се радва на световен интерес (ВИДЕО)