in

Яко!Яко! Шит!Шит! WTFWTF Смех!Смех! ПлачаПлача ДГДДГД

СНИМКИ: Когато изоставен самолет стане луксозно жилище

Велико, трябва да го пробваме с некви други изоставени работи – примерно кашони

Когато изоставен самолет стане луксозно жилище – тогава се кефим много, защото рядко може да се види нещо такова. Самолетчето е Боинг 737.

Кацнал на стръмна скала на бреговете на Бали, този Boeing 737 е претърпял цялостна промяна, превръщайки се в луксозна ваканционна вила. Самолетът преди това е бил използван от индонезийската авиокомпания Mandala Air, която спря да извършва полети преди десетилетие и оттогава не е използвана. Любителят на пътешествията и предприемач Феликс Демин излезе с идеята да даде нов живот на пренебрегнатия самолет, оформяйки първия луксозен хотел в търговски самолет. Минималистичният дизайн включва инфинити басейн, както и висящи градини, където гостите могат да се насладят на невероятната гледка към Индийския океан. БРУТАЛНО Е, А НИЕ СМЕ СЕ ЗАВРЕЛИ В НЕКВИ КУТИИ ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО. Затва написахме и специална книга – вземи я.

Този самолет вече се предлага под наем с начална цена от около 7300 долара на вечер.

На строителния екип отне около седмица да транспортира самолета до крайната му позиция, тъй като той трябваше да бъде разглобен и реконструиран на място. Тази вила разполага с всички удобства, които предлага един луксозен хотел. Всички седалки и летателни инструменти са премахнати, а пилотската кабина е превърната в модерна баня с кръгла каменна вана, излъчваща спокойна атмосфера с хипнотизиращи гледки към морето и небето. Едно от крилата е превърнато в плаваща градина, където можеш да се отдадеш на съзерцание и релакс. Хотелът разполага с две спални, оборудвани с големи легла, както и 24-часова рецепция и безплатен паркинг.

Кефи ли те?

Аватар: Природата на водата стана най-касовият филм в България

ВИДЕО: Ненормален гол от ФА Къп в Англия