in ,

Яко!Яко! ПлачаПлача Смех!Смех! Шит!Шит! WTFWTF ДГДДГД

2,6 милиона долара билета за сблъсъка Роналдо срещу Меси

Невероятните 2,6 милиона долара са събрани до момента чрез наддаване за специален билет за мача между Кристиано Роналдо и Лионел Меси на 19 януари в Рияд, брато. Двете звезди на световния футбол ще се изправят един срещу друг в приятелски мач между ПСЖ и сборен отбор от най-добрите играчи на саудитските клубове Ал Хилал и Ал Насър, чийто капитан ще бъде португалецът.

Специалният билет, озаглавен „Отвъд въображението“, се предлага на търг, който приключва в края на днешния ден. Този, който даде най-много пари, ще получи правото на специалния билет, да гледа мача от специална позиция в ложата, както и да посети съблекалните на двата отбора и да се срещне лично с Меси и Роналдо.

Засега в наддаването води саудитският бизнесмен Мушреф Ал Гамди, който е генерален мениджър на групата за недвижими имоти “AqarOne” с 2,6 млн. долара.

Този мач ще бъде и дебютът на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия, тъй като той нямаше право да играе от пристигането си в Ал Насър поради наказание от периода му в Манчестър Юнайтед.

Мачът между ПСЖ и шампионския отбор на Саудитска Арабия ще изправи Меси срещу Роналдо за първи път от 2020 г., когато Ювентус на Кристиано победи Барселона на Лео Меси с 3:0 в Шампионска лига. Почти сигурно това ще бъде и последният сблъсък между двамата, като именно това е причината цената на билетите да са шокиращи.

Ако Меси и Роналдо дойдат в България, ще им подарим нашата книга. Виж защо!

Кефи ли те?

Учител би душманската 14-годишнен ученик в клас (ВИДЕО 16+)

Уволниха шеф на банков холдинг, уринирал пиян върху баба по време на полет