in

Яко!Яко! Смех!Смех!

Три Casio часовника, които препоръчваме на Шакира

Един скандал доведе до голямо шоу, брато. Casio срещу Шакира е мач с предизвестен край. По всичко изглежда, че певицата ще загуби часовникарската битка, след като намеси нищо неподозиращата компания в песен, посветена на бившия си Жерар Пике. “Замени Ферари за Туинго и Ролекс за Касио”, гласи част от песента, което доведе до светкавичен и впечатляващ отговор от японска мултинационална корпорация, с което допълнително спечелиха симпатиите ни.

На свой ред бившият футболист, който сега организира шоу лига по футбол се появи в стрийминг платформата “Туич” именно с часовник Casio.
“Постигнахме споразумение с “Касио” за спонсор на нашата Kings League. “Касио” е чудесен часовник, който издържа цял живот”.

Ние също останахме в неведение защо бе замесено името им. От известне време насам сме хвърлили око на един емблематичен модел на японците и с гордост бихме го носили. Нещо повече, тук сме, за да дадем съвет на Шакира какво да сложи на ръката си, за да замаже скандала и да поднесе с финес своето извинение към компанията. Шакира, тия 3 модела са топ!

CASIO – COLLECTION A159WGEA-1EF

Този модел отдавна е хит в чужбина, брато. В Италия го носят както с костюм, така и с ежедневни дрехи. У нас би бил топ дори с анцуг и кожено яке, но това е малко краен вариант. Това бижу ни връща в 90-те, когато нямаше смартфони, а електронните часовници бяха топ гъзария, както биха казали пилинцата от Монако. ВИЖ ГО ТУК!

CASIO VINTAGE A1000MG-9EF

Ако първото ни предложение е по-мъжко, то този ще “заспи” на китката на Шакира. Ежедневно-елегантен е, а каишката е по-красива и от финт на Меси на Световно първенство. Честно казано бихме го носили и ние, въпреки че се води “дамски”. ВИЖ ГО ТУК!

CASIO EDIFICE EF-539D-1AVEF

Този ежедневен часковник има всичко необходимо – неръждаема стомана, неоново покритие на циферблата (свети в тъмното), аналогово отбелязване на дата и ден от седмицата, важи си и за плуване. Разполага също и с хронометър с  точност една стотна от секундата. Мъжки е, но все повече жени забелязваме да носят именно такива часовници, което донякъде е секси. ВИЖ ГО ТУК!

Тези и още много модели може да намериш на сайта Casiomag.bg

Кефи ли те?

15 Points
Upvote Downvote
Not Safe For Work
Click to view this post

Ризата на Емили едва удържа възможностите й (СНИМКИ)

Изядохме 20 фунийки с крем за 24 часа и кантарът ни се разсърди